Knogleoperationer

Ortopædiske operationer af kæledyr

På dyreklinikken udfører vi mange forskellige former for knogleoperationer på forskellige typer af kæledyr. Af ortopædiske operationer udfører vi blandt andet operation for sprunget korsbånd, TTA, løs knæskal (patella), diskusprolaps, albueledsartrose samt diverse knoglefrakturer og amputationer hos kæledyr.

Alle knogleoperationer foretages af vores yderst professionelle og kompetente dyrlæger med stor erfaring. Dit kæledyr er i trygge hænder gennem hele operationen, og vi gør hver dag vores yderste for at opnå de mest tilfredsstillende og succesfulde resultater af knogleoperationerne.

Vi er desuden henvisningshospital for flere mindre dyreklinikker og hospitaler i Nordjylland.

Grundig information til dig

Kommunikation er altid vigtigt - ikke mindst når det drejer sig om omfattende behandlingsforløb som knogleoperationer.

Derfor gør vi meget ud af at have en god og tæt dialog med dig som kæledyrsejer både før, under og efter operationen af dit kæledyr. Inden operationen får du en grundig beskrivelse af, hvad der skal ske. Du bliver desuden informeret om mulige risicis, succesrate og får en oversigt over de involverede udgifter.  

Når operationen er overstået, får du en grundig instruktion i den opfølgende behandling af dit kæledyr derhjemme. Som ejer spiller du nemlig en vigtig rolle for et godt operationsresultat, da du kan hjælpe dit nyopererede dyr til hurtigt at komme sig.

Derudover får du tilbud om et fysioterapeutisk genoptræningsforløb på hospitalet.

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.