Hvordan vælger jeg dyrlæge i Ålborg?

Hos din professionelle dyrlæge i Ålborg er dit dyr i trygge hænder. Hos dyrehospitalet City Syd sætter vi nemlig en stor ære i, at du føler dig tryg, når dit dyr gennemgår et sygdomsforløb.

Hvis det er blevet besluttet, at den bedste løsning for dit dyr er operation, er det vigtigt for vores dyrlæger og veterinærsygeplejesker, at du også føler dig tryg ved situationen. Vi bruger derfor meget tid på at informere omkring forløbet, da vi har erfaret, hvor vigtig god kommunikation er i et behandlingsforløb.

Din tryghed er vigtig for os

En vigtig ting i valget af dyrlæge er den behandling, vores kunder får i forbindelse med konsultationen. Bliver man mødt af professionelle og forstående personer, som giver sig tid til dit dyr og dig? Hos din lokale dyrlæge i Ålborg lægger vi stor vægt på at give en professionel vurdering af dit dyrs sygdom på baggrund af en grundig ekspertundersøgelse. Efter undersøgelsen er det vigtigt for os at informere dig om vores resultater af undersøgelsen, og hvordan det videre behandlingsforløb fortsætter. Vi stiller os først tilfredse, når vi er enige om det helt rette forløb for netop dit dyr.

I vores konsultation i Ålborg vil dit dyrs dyrlæge have rig mulighed for at drøfte behandlingsforløbet med de andre praktiserende dyrlæger, hvorved vi altid sikrer den bedst mulige løsning til netop dit dyr.

Gennem vores mange års erfaring har vi erfaret, at denne mulighed for intern sparring har medført, at vi har opnået rigtig gode resultater.

Du er altid meget velkommen til at kontakte Dyrehospitalet City Syd for yderligere information på 98 11 74 00. Har du derimod brug for at tale direkte med en erfaren dyrlæge fra vores praksis i Ålborg, har vores dyrlæger telefontid hver dag mellem kl. 14.00-15.00, hvor I kan diskutere dit dyrs sundhed og helbred.

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.