Forsikringer til dyr

Forsikringer til dyr Skrevet af Veterinærsygeplejerske | 6. sep 2017

NYHED - Se den nyeste forsikringsoversigt længere nede

Forsikringer

Når du har kæledyr, er det muligt at tegne forskellige typer af forsikringer til dine dyr, og herigennem sikre dig mod uforudsete udgifter.
Er du hundeejer, er det et lovkrav, at du tegner en ansvarsforsikring på din hund. Forsikringen skal tegnes inden hvalpen fylder fire måneder, og dækker dit ansvar, hvis din hund gør skade på andre mennesker, dyr eller genstande. Katte skal ikke have en ansvarsforsikring. En ansvarsforsikring dækker ikke skader i egen husstand, eller hvis din hund ødelægger ting hos familie eller venner, mens de passer den.
Det er også muligt at tegne en sygeforsikring til dine dyr. Sygeforsikringen dækker en stor del af din dyrlægeregning, hvis uheldet er ude, og dit kæledyr bliver syg eller kommer galt af sted

Sygeforsikring
På Dyrehospitalet City Syd anbefaler vi, at du tegner en sygeforsikring til dine dyr.
Med en sygeforsikring kan du sikre dig mod store og ofte uventede udgifter, og dermed undgå at økonomien spiller en stor rolle i et sygeforløb. Sygeforsikringen sørger for at du kan fokusere på det vigtigste, nemlig at dit kæledyr bliver rask igen med den bedst mulige behandling. Uden en sygeforsikring, kan en kompliceret operation eller et dyrlægebesøg i vagten, blive en dyr affære, og økonomien vil derfor blive en afgørende faktor i valget om behandling eller ej.
Vi bliver ofte spurgt om det kan betale sig at sygeforsikre. Det kan være svært at svare på, for hvis sygeforsikringen kan betale sig, betyder det jo at, at dit kæledyr bliver syg eller kommer til skade. Det er derfor ligesom med alle andre forsikringer du har. Det er et sikkerhedsnet, man ikke ønsker at få brug for, men som skaber tryghed og ro, specielt hvis uheldet er ude.

Forsikringsoversigt
Der kan være stor forskel på hvordan og hvor længe en sygeforsikring dækker, og vi anbefaler derfor, at du undersøger hvilken sygeforsikring, der passer bedst til din race, inden du tegner forsikringen.
Se den nyeste oversigt for HUND (2017) over de mest brugte forsikringsselskaber.
Se den nyeste oversigt for KAT (2017) over de mest brugte forsikringsselskaber.

Du kan desuden kontakte de forskellige forsikringsselskaber og få mere information om hvordan de dækker.

Agria Dyreforsikring

Almindelig Brand

Codan

Dyrekassen Danmark

Gartnerens Forsikring

Topdanmark

Tryg

Del denne historie
Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.