Hvalpeaften

Hvalpeaften 12. sep 2017

3 hundehvalpe hos dyrehospitalet city syd

 

Vi afholder jævnligt spændende, sjove og informationsrige hvalpeaftener på dyrehospitalet i Aalborg. Kom med til et interessant foredrag, hvor du bliver klogere på, hvordan du træner din hundehvalp bedst muligt, og hvad du skal være særligt opmærksom på i den spændende tid som nuværende eller kommende hvalpeejer.

Tryg og sjov hvalpeleg 

Hvalpeaftenen i Aalborg forløber på den måde, at foredraget holdes ovenpå i dyreklinikken, imens der er hvalpetræning og hvalpeleg nedenunder i klinikkens lokaler. Vores personale tager sig omsorgsfuldt og kærligt af hvalpene, som vil være under opsyn hele aftenen. Personalet sætter hvalpene sammen efter deres personlighed og temperament. Det vil sige, at forsigtige hvalpe bliver sat sammen med andre forsigtige hvalpe, mens de mere legesyge og nysgerrige hvalpe bliver sat sammen. Det sikrer din hundehvalp en rar og tryg oplevelse under hele aftenen.

Din hundehvalp må max være 4 måneder gammel, når hvalpeaftenen finder sted.

Emner i løbet af aftenen

I løbet af aftenen kommer vi omkring mange forskellige emner med brugbare informationer til livet som hvalpeejer. Vi kommer blandt andet ind på emner som:

  • Socialisering
  • Adfærd
  • Miljøtræning
  • Tænder 

Praktisk information

Hvalpeaftenen på dyrehospitalet i Aalborg er et gratis arrangement. Dog er din tilmelding bindende, og vi opkræver et gebyr på 100 kr. ved udeblivelse uden afbud.

Foredraget om hvalpetræning foregår på Dyrehospitalet City Syd i Aalborg fra kl. 18.00-20.00.

Du kan tilmelde dig aftenen ved at udfylde nedenstående formular.
Du er også velkommen til at tilmelde dig ved at kontakte os telefonisk på tlf. 98 11 74 00.

Hvis du ikke kan se en dato i feltet ”jeg vil gerne tilmeldes”, er det fordi, næste aften ikke er planlagt endnu, eller fordi alle pladser er optagede.


Vi glæder os til at se dig og din hundehvalp til en spændende aften på dyreklinikken.

TilmeldingsformularNetdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.